YALOVA KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİLİK HAFTASI'NDA e-KONFERANS İLE SİLİKON VADİSİ’NE BAĞLANDILAR!

Yalova Kampüsü t-MBA Öğrencileri Girişimcilik Haftası kapsamında e-Konferans’ta Silikon Vadisi’ne bağlanarak dünyanın en önemli şirketi olarak gösterilen Google ve Apple’da çalışan Yiğit Ihlamur ve Okan Çetin’le buluştu.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , yalova kampüsü , girişimcilik haftası , e-konferans , yiğit ıhlamur , okan çetin , apple , google , silikon vadisi

Hem sektörel hem de gelecek ile ilgili mesleki birçok konuda bilgi aldıkları etkinlikte t-MBA öğrencileri Google ve Apple'ın girişimcilik konularına bakışları ve başarı öyküleri ile ilgili olarak sorular yönelttiler. e-Konferans’ta iki dev şirketin çalışma kültürü ve işe kabul aşamaları anlatıldı. Bu çalışmada Yalova Kampüsü t-MBA Öğrencileri, küçük girişimlerin nasıl büyük yatırımlara dönüşebileceğini, her alanda yapılabilecek birçok teknolojik girişimin olduğunu gördüler. e-Konferans sonunda Google ve Apple’da çalışan Yiğit Ihlamur ve Okan Çetin’e teşekkürlerini sunan Yalova Kampüsü t-MBA Öğrencileri, konuşmacılara yoğun ilgi gösterdiler.