Doğa'yla Birlikte...
ERZİNCAN KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji  kurulduğu günden itibaren eğitimde yenilikçi yaklaşımlarla hareket ederek sadece eğitim modelleri ile değil okullarının ortamı ile de fark yaratıyor. Eğitim anlayışının temelinde ‘Merak eden çocuk öğrenir’ fikri yatan Doğa, sunduğu “Doğa Konseptli Eğitim Modeli” ile yeniliğe açık ve öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştiriyor. Konsept okul anlayışı ile büyümeye devam eden Doğa Koleji eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Erzincan'da öğrencileri ile buluştu.

Erzincan Kampüsü, 10.300 metrekare kapalı alanı içerisinde başta; sanat sokağı, müzik ve görsel sanatlar sınıfları, laboratuvarlar, kapalı spor salonu, kütüphane, kış bahçesi, çok amaçlı atölyeler, 430 öğrenci kapasiteli yemekhane, 340 öğrenci kapasiteli konferans salonu, kapalı yüzme havuzu ve kış bahçesini bünyesinde barındırıyor. Bunun yanında 13.000 metrekare açık alan içerisinde açık spor alanları, ekoloji bahçeleri konumlandırılmıştır. Erzincan Kampüsü; anaokulu, İlkokul, ortaokul ve lise sınıflarına fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 43 dersliği barındırıyor.

VİZYONUMUZ

20 yıllık eğitim tecrübemizden aldığımız güvenle; geleceğe aydınlık nesiller yetiştirirken yaratıcılığı ve yeniliği savunuyor, sunduğumuz yüksek standartlardaki eğitim ve hizmet kalitemizle öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve ülkemize değer katmak için durmaksızın çalışıyoruz.

MİSYONUMUZ

Hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan,
Ülkemize ve insanlığa değer katan,
Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, sürekli gelişime inanan ve kendine güvenen,
Başkalarının haklarına saygılı, ülkesine ve çağına sorumluluk duyan,
Sanatı ve sporu seven,
Ezberden öte özümseyerek öğrenen, sorgulayan,
Kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan,
Özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen,
Uluslararası vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek.

Artık Kendi Enerjisini Üreten "Çevre Dostu Yeşil" Okuluz!
Hizmet kalitesi ve sürdürülebilirlik için enerjimizi 370 Kw Güneş Enerji Santrali (GES) Projemizi devreye aldık.

Kalite Belgeleri; Türkçe / İngilizce

Yönetim Sistemi / ISO-9001 / ISO-14001 / ISO-22000 / ISO-4501