Hürriyet - Bu ‘hamle’ler Başarı Getirdi

ETİKETLER : basında doğa

Türkiye finaline kalan 100 okuldan 511 sporcu, başan için her hamleyi yaptı. Altı tur süren turnuvanın ardından kazanan yarışmacılar ödüllerini aldı. Doğa Koleji İsparta Kampüsü ortaokul öğrencileri, 'Yıldız Kızlar' kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. Şampiyonada okullarım temsil eden ortaokul öğrencileri Naz Balyemez, Nehir Yalçın, Sudenaz Yalçın, Nazire Yağmur Önel, Nehir Köroğlu, Zeynep Karabulut, performanslarım gösterirken, Antrenör Öğretmen Ender Yalçın da onlann heyecanım paylaştı. Derece elde eden tüm takımların okullarına masaüstü bilgisayar; birinci olan takımlann sporcularına dizüstü bilgisayar; ikinci ve üçüncü olan takımlann sporcularına ipad; dördüncü olan takımlann sporcularına ise tablet hediye edildi.

2019 Okul Sporlan Satranç Türkiye Birinciliği' yanşması Karaman Belediyesi Lütfi Elvan Kongre Merkezi'nde yapıldı. Türkiye finaline kalan 100 okuldan 511 sporcu, başan için her hamleyi yaptı. Altı tur süren turnuvanın ardından kazanan yarışmacılar ödüllerini aldL Doğa Koleji İsparta Kampüsü ortaokul öğrencileri, 'Yıldız Kızlar' kategorisinde Türkiye ikincisi oldu.