11. SINIF YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YGS PROGRAMI 5 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR!

11. SINIF YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YGS PROGRAMI 5 HAZİRAN DA BAŞLIYOR!

25.05.2017 | Doğa Koleji

11. SINIF YOĞUNLAŞTIRILMIŞ YGS PROGRAMI 5 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR!

5-21 Haziran tarihleri arasında Doğa Anadolu Liselerinin yaklaşık 4 bin 500 öğrencisi, yaz tatili öncesinde çalışmalarını yoğunlaştırarak ‘‘Yaz Dönemi Yoğunlaştırılmış YGS Programı’’na katılacak.

Üniversiteye hazırlık sürecinde başarının anahtarı yine Doğa Koleji! Doğa Kolejinin Yaz Dönemi Yoğunlaştırılmış YGS Programı başlıyor. 11.Sınıf öğrencilerimiz Haziran ayında başlayan  YGS Programı ile Haftada 5 gün ,günde 8 saat yoğunlaştırılmış YGS eğitimine başlayacak.

Öğrencilerimize kamp öncesinde ve kamp sonunda olmak üzere toplamda 4 YGS deneme sınavı uygulanacaktır.
Kampın son günü uygulanan YGS deneme sınavı  sonuçları ile öğrencilerin gelişimleri izlenerek  11. sınıf öğrencilerimiz yaz ödevleri ile tatile uğurlanacaktır. Üniversite hazırlık çalışmalarımız Ağustos ayında YGS Yaz Kamp Programı ile kaldıkları konulardan tekrar başlayacaktır.