50. TÜBİTAK LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI’NDA BAŞARI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ CANLI YAYINDA

10 Haziran saat 17.00'de 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda bölge 1.si olarak Türkiye finalinde yarışan projelerimizin başarılarını canlı yayında sizlerle paylaşacağız.

ETİKETLER : tübitak projeleri , bölge sergisi , 51. tübitak , doğa koleji başarı , proje başarısı

Doğa Koleji Canlı yayınımızın 1. oturumunda “Yoğurt ve Peynir Yapımında Combucha  Mucizesi” projesi ile İstanbul Anadolu Bölge 1.si Bostancı Kampüsü Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gökçe Kavakyanı, 2. oturumunda ise “Bakteriler Kullanılarak Fındıktaki Külleme Hastalığı ile Mücadele” projesi ile Erzurum Bölge 1.si Trabzon Kampüsü Anadolu Lisesi öğrencilerimizden Sinem Keleşoğlu ve Hande Türkmen’le Bostancı Kampüsü Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Mesude Arıyan, Trabzon Kampüsü Anadolu Lisesi Biyoloji Öğretmeni Bahar Elif Kocamanoğlu ve Biyoloji Bölüm Başkanımız Muhammet Kılıçöz konuğumuz olacak.

Projeler Koordinatörümüz Dr. Zuhal Doğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayında öğrencilerimiz proje sunumlarını, sergi deneyimlerini, başarı adımlarını ve gelecek hedeflerini paylaşacaklar. Canlı yayınımızı www.youtube.com/DogaOkullari/ kanalımızdan ve dogakoleji.k12.tr/canliyayin/ adresimizden izleyebilirsiniz.
İyi seyirler dileriz.