9.ve 10.SINIF LİSELER ARASI AKIL OYUNLARI YARIŞMASININ FİNAL ETABI TAMAMLANDI

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü'nün düzenlediği, 9. ve 10. sınıflara yönelik Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması'nın final etabı 9. sınıflar için 17 Nisan Çarşamba, 10.sınıflar için 24 Nisan Çarşamba Ataşehir 1 Kampüsümüzde gerçekleştirildi.

ETİKETLER : akıl oyunları , doğa koleji matematik , lise matematik , doğa koleji yarışma , analitik düşünce

Öğrencilerin zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması birinci aşamasında Doğa Koleji bütün kampüslerindeki 9. ve 10. sınıf toplam 7470 öğrencisine çoktan seçmeli yazılı sınavı uygulanmıştı. Bu aşama sonunda her kampüsün üçer kişilik Akıl Oyunları Takımları belirlenmişti. 2.aşamada 91 lise kampüsümüzde akıl oyunları takımlarına e-Doğa üzerinden online sınav yapılarak finalistler seçildi.

3.aşamada 9.sınıf Akıl Oyunları Türkiye Finali olacak finalistler: Tuzla, Nevşehir, Bolu, İncek, Afyon, İzmirBergama, Çanakkale, Mavişehir-1, Sakarya

3.aşamada 10.sınıf Akıl Oyunları Türkiye Finali olacak finalistler: Ankara Çayyolu, Çorum, Düzce, Gaziantep, İncek, İnegöl, Mersin, Sakarya, İzmir Söke, Ünye, Yalova kampüsleri olarak belirlenen takımlar yarıştı.

9. Sınıflarda;

1. Nevşehir kampüsümüz

2. İzmir Bergama kampüsümüz

3. Sakarya kampüsümüz olurken;

10. Sınıflarda;
1. Gaziantep kampüsümüz

2. Sakarya kampüsümüz

3. Ankara İncek kampüsümüz oldu.

Dereceye giren kampüslerimizi tebrik ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.