ADANA KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZ ROBOT DASH'LE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ

Adana Kampüsü ilkokul ve ortaokul öğrencilerinden oluşan okul korosu, robot Dash ile muhteşem bir konser verdi.

ETİKETLER : adana doğa , kodlama ve robotik , robot dash , Dash Xlophone , yıl sonu konseri , adana kolej , eğitim teknolojileri

Doğa Koleji Adana Kampüsü'nde eğitim gören geleceğin mucitleri, yıl boyu aralıksız devam eden kodlama ve robotik derslerinin kazanımlarını muhteşem bir konserle sundu. Doğa öğrencilerinin en iyi arkadaşı olan Robot Dash Xlophone, Doğa Koleji öğrencilerinin gerçekleştirdiği konserde önemli bir rol üstlendi. Adana kampüsü öğrenci ve velilerinin ilgi odağı olan Dash Xlophone Beethoven'ın "9.Senfoni" eserine eşliğiyle herkesi büyüledi. Adana Kampüsü İlkokul Müdürü Emre Gürsoy ve Ortaokul Müdürü Önder Mercanlı konser sonrası öğrenci ve öğretmenleri ile gurur duyduklarını dile getirdi. Gürsoy ve Mercanlı, öğrenci gelişiminin bir bütün olduğunu ve son yıllarda bu bütünün en önemli ögesi haline gelen bilişimin Doğa Koleji tarafından müfredata eklenerek öğrencilerine Robotik ve kodlama dersi olarak verildiğini dile getirdiler.