AKIL OYUNLARI YARIŞMASI BİNLERCE ÖĞRENCİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için düzenlediğimiz Akıl Oyunları Yarışması 94 kampüsümüzde 6262 öğrencimizin katılımı ile gerçekleşti.

ETİKETLER : akıl oyunları , doğa koleji matematik , lise matematik , doğa koleji yarışma , analitik düşünce

Doğa Koleji Lise Matematik Bölümü’nün 9. ve 10. Sınıflara yönelik düzenlediği Doğa Koleji Liselerarası Akıl Oyunları Yarışması‘nın ilk aşama sınavı 3312 9.sınıf öğrencimizin katılımıyla ve 2950 10.sınıf öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz; zihinsel kapasiteleri ve becerilerini akıl oyunları ile geliştirmeyi amaçlayan Akıl Oyunları Yarışması’nda hem eğlenceli vakit geçirdi; hem de analitik düşünme teknikleri ile tanıştılar.

Yarışmanın 9.sınıflar için düzenlenen 1. aşamasında Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 9.sınıf öğrencilerine çoktan seçmeli yazılı sınav uygulandı. 1. aşama sonunda her kampüsün üç kişilik Akıl oyunları takımları belirlendi. 2. aşamasında 19 Şubat’ta e-doğa üzerinden online sınav uygulanacak ve Türkiye finalistleri seçilecek.

Yarışmanın 10. sınıflar için düzenlenen 1. aşamasında Doğa Kolejinin bütün kampüslerindeki 10. sınıf öğrencilerine çoktan seçmeli yazılı sınav uygulandı. 1. aşama sonunda her kampüsün üç kişilik Akıl oyunları takımları belirlendi. 2. aşamasında 26 Şubat’ta e-doğa üzerinden online sınav uygulanacak ve finalistler seçilecek.

1. aşamaya katılan tüm öğrencilerimize katılım sertifikası verilirken, okul takımına seçilen üç öğrencimize başarı sertifikaları kampüslerimizde törenle verildi.