ANKARA BAĞLICA KAMPÜSÜ AÇILIYOR

Doğa Koleji Ankara Bağlıca Kampüsü, 2019-2020 eğitim döneminde öğrencileriyle buluşuyor. Etimesgut'ta yükselen kampüs, ayrıcalıklı eğitimi ile anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde hizmet verecek.

ETİKETLER : ankara bağlıca kolej , etimesgut doğa , bağlıca özel okul , bağlıca özel lise , etimesgut

Doğa Koleji, özel akademik eğitim modelini her kampüste eşit ve yüksek standartlarda sunuyor. Mevcut müfredatı zenginleştirerek geliştirilmiş fark yaratan eğitim sistemiyle Doğa’lı öğrenciler, akademik yönden donanımlı, başarıya odaklı bireyler olarak yetişiyor. Akademik donanımın yanı sıra drama, satranç, yaratıcı yazarlık, ekoloji, deney atölyesi, robotik gibi fark dersleriyle ise öğrenciler edinmiş oldukları bilgileri yatay ve dikey düzlemde kullanmayı öğreniyor, teori ve pratiği entegre ederek seçkin bir eğitim alıyor.

Eğitimin Türkiye'deki lideri Doğa Koleji Ankara Bağlıca'da öğrencileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Doğa Koleji Ankara Bağlıca Kampüsü'nde ekoloji dersliği, satranç dersliği, dil dersliği, fen bilgisi laboratuvarı, teknoloji tasarım dersliği, müzik dersliği, bilişim teknoloji ve yazılım dersliği, görsel sanatlar dersliği, kütüphane, 320 kişi kapasiteli konferans salonu, 350 kişilik yemekhane bulunuyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız...