27.10.2020 | Doğa Koleji

CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVAMIZ BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Geleneksel Doğa Koleji Satranç Turnuvası bu yıl 25 Ekim'de gerçekleşti. 3. sınıf öğrencilerimizin katıldığı geleneksel turnuvada Cumhuriyet kupası sahibini buldu.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvamız bu yıl 653 öğrencimizin katılımıyla 25 Ekim'de gerçekleşti. Zorlu geçen turnuvada 3. sınıf öğrencilerimiz kıyasıya yarıştı. Derslerimizde öğretilen bilgilerin güçlü hamlelere dönüştüğü maçlar izlemek onur ve gurur verici oldu. Turnuvada 1.794 maç yapıldı. Turnuva %22 beyazın, %26 siyahın kazancı, %12 beraberlik ile sonuçlandı.

Acıbadem kampüsü satranç öğretmenimiz Tugay SOMALI'nın öğrencisi Elif BELLER turnuvanın şampiyonu olurken Hatay kampüsü satranç öğretmenimiz Hüseyin GÜNAY'ın öğrencisi Altay ŞAHİN ikinci oldu. Çukurambar kampüsü satranç öğretmenimiz Samet ÇAĞLAR'ın öğrencisi Mert ŞİMŞEK ise online gerçekleşen turnuvayı üçüncülükle tamamladı. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Elif Beller

Acıbadem