DOĞA KOLEJİ ESKİŞEHİR KAMPÜSÜ'NDE t-MBA GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON SEMİNERİ

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerinin Eskişehir misafirleri Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Başkan Yardımcısı Fatih Düş oldu.

ETİKETLER : t-mba eğitimi , doğa anadolu lisesi , doğa lise eğitimi , girişimcilik , celalettin kesikbaş , inovasyon , girişimcilik semineri , eskişehir doğa

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında kampüslerimizde konuk ettiğimiz iş dünyasının başarılı isimleri öğrencilerimizin geleceğien yön verecek önemli paylaşımlarda bulunuyorlar. Eskişehir kampüsünde gerçekleşen t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerlerine konuk olan Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş öğrencilerimize iş dünyası, sanayi ve girişimcilik konularında bilgi verdi. Lava Metal Döküm Sanayi ve Lande End.Ürünler Sanayi Ticaret A.Ş’yi nasıl kurduklarını, kurulum aşamasında ne gibi zorluklarla karşılaştıklarını, geçmişte  kurduğu ve başarısızlıkla sonuçlanan işletmelerinde neden başarılı olamadıklarını anlatan Kesikbaş, öğrencilerimize değerli tavsiyelerde bulundu. Geleceğin meslekleri konusunda yönlendirici konuşmalar da yapan Kesikbaş Eskişehir t-MBA Liderlik Akademisinin gerçekleştireceği sosyal sorumluluk projelerine destek olmaktan keyif alacaklarını belirtti. Celalettin Kesikbaş ayrıca öğrencilerimizi Eskişehir Sanayi Odası’nda toplantı yapmak üzere davet etti. Seminer sonunda Kesikbaş öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri öğrencilerimizin iş dünyasını daha lise çağında tanımalarını sağlamaktadır.