DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ GELENEKSEL 23 NİSAN SATRANÇ TURNUVALARIYLA BAYRAM COŞKUSUNU KATLADI

25.04.2017 | Doğa Koleji

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu satrançla pekiştirdi.

23 Nisan kutlamaları kapsamında tüm kampüslerimizde yapılan satranç turnuvamızda 1. sınıf öğrencilerimiz ilk turnuva deneyimlerini yaşadılar. Derslerde öğrendikleri bilgileri maçlarına yansıtan öğrencilerimiz tatlı bir heyecan ile bir çok farklı duyguyu bayram coşkusuna kattı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ve artık gelenekselleşen turnuvada kazanan öğrenciler madalyalarını 23 Nisan töreninde alarak ailelerine büyük bir gurur yaşattılar. Satranç bölüm başkanımız Beyhan Bayraktar Somalı geçmişten günümüze çocuklarımıza verilen en anlamlı hediye olan bu bayramda madalya ödülü kazanan öğrencilerimizi kutladı.