DOĞA OKULLARI BÖLÜM BAŞKANLARI YENİ DÖNEME HAZIR!

Bölüm başkanlarımız 4 Ağustos’ta yeni dönem hazırlıkları için bir araya geldi.

ETİKETLER : bölüm başkanları , doğa okulları , öğretmen , eğitim , workshop

2015 – 2016 Eğitim  Öğretim Yılı  hazırlıklarına hızlı başlayan Doğa Okulları Bölüm Başkanları, 17 Ağustosta başlayacak zümre toplantılarına Doğa Koleji İnsan Kaynakları'nın düzenlediği workshop ile hazırlandı. Zümre çalışmalarının etkinliğini artırmak ve öğretmenlerin performansını geliştirmeye yönelik yöntemlerin tartışıldığı workshop çalışması ile keyifli bir gün geçiren bölüm başkanları yeni döneme yüksek motivasyonla başlamış oldu.

Açılış oturumunda,, insan kaynağının verimli kullanılması ve ölçümleme ile takip sisteminin standardizasyon için önemli olduğunu vurgulanırken bölüm başkanlığı sisteminin eğitimde inovasyon için Doğa Okulları’nın vazgeçilmez bir parçası olduğuun altı çizildi. Önümüzdeki dönemde bu  sisteminin daha verimli çalışması, okullardaki akademik kalitenin daha da artırılması ve eğitim içeriklerinin öğrenciye ve veliye daha nitelikli bir şekilde ulaştırılması için büyük gayret gösterildiğine değinildi.

Bir okul olarak, sanat ve spor dallarında dünya şampiyonu olmak, uluslararası dil sınavlarında öğrencilerinizin üst düzeyde sonuçlar alması, TEOG’da yüzlerce öğrencinizin akademik derslerde tüm soruları doğru yanıtlaması ve  YGS/LYS’de okul ortalaması olarak Türkiye birincisi olmak uyguladığınız yöntem ve tekniklerin geçerliliği açısından bir çok alanda bizlere  gösterge sağlıyor.

Soru sormaktan ve sorgulamaktan korkmayan, ezberlemeyen ama öğrenen, öğrenirken mutlu olan, mutlu olduğu için öğrenme arzusu öldürülmemiş öğrenciler bizim başarımızın esasını oluşturuyor. Eğitim politikamız her bir öğrencinin sahip olduğu gelişim düzeyine karşılık gelen maksimum performansını ortaya çıkarmak. Bunun yolu da Doğa Okulları’nın eğitim anlayışının, metodolojisinin ve öğrencisine verdiği değerin zümre çalışmalarıyla tüm öğretmenlerimiz tarafından aynı kalitede yapılmasına bağlı olduğunu biliyoruz.

Doğa Okulları olarak 45 Bölüm Başkanı 10 Bölüm Başkanı Yardımcısı, 110 Zümre Başkanı ile yeni başarılara imza atmak üzere yoluna her geçen gün daha da büyüyerek ve eğitim-öğretim kalitesini artırarak devam ediyoruz. Bu çerçevede tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize  verimli bir 2015-2016 eğitim öğretim dönemi diliyoruz.