17.05.2014 | Doğa Koleji

DOĞA SCHOOLS ACIBADEM SCIENCE SCHOOL KINDERGARTEN CHESS TOURNAMENT

Erken yaşta satranç ile tanışıp, satranç eğitimi alan öğrencilerin ileriki yıllarda akademik olarak üstün başarı gösterdikleri bilinmekte.

Satranç eğitiminin öneminin farkındalığı ile Doğa Koleji olarak biz, satranç eğitimini öğrenmenin en verimli olduğu yıllarda 5+ yaşlarda, okul öncesinde başlıyoruz. Bilişsel ve sosyal becerilerini geliştirmede oyun yoluyla eğlenerek öğrenme yöntemi olan satranç eğitimimizi turnuvalar ile destekliyoruz.

Öğrencilerimizin turnuva ortamlarında tecrübe kazanmalarını sağlamak ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için İstanbul geneli katılımlı, ‘Doğa Schools Acıbadem Science School Kindergarten Chess Tournament’ı düzenledik. Minik satranç sporcularının yeni dostluklar kuracağı ve turnuva heyecanını yaşayacakları etkinliğimize katılımını bekleriz.

Yalnızca Okul Öncesi Sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya başvuruda bulunmak için lütfen tıklayınız...

Son Başvuru Tarihi: 23 Mayıs 2014
Yarışma Tarihi: 1 Haziran 2014