LİSE ÖĞRENCİLERİMİZ 16. d'MUN KONFERANSI İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

Bu yılın ilk konferansı yine tüm liselerimizden öğrencilerimizin katılımı ile 17-18-19 Kasım 2017’de Antalya’da gerçekleşiyor.

ETİKETLER : d'MUN , konferans , doğa antalya , İngilizce , Birleşmiş Milletler , Doğa Anadolu lisesi MUN Topluluğu , bm simülasyon

Bu yıl 16.sı düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansı d’MUN17-18-19 Kasım 2017’de Antalya’da gerçekleşiyor. Doğa Koleji öğrencilerinin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar, hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

d’MUN Konferansları, Türkiye’nin dört bir yanından Doğa Anadolu Liseleri öğrencileri ile gerçekleştiriliyor. BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tamamen İngilizce konuşarak tartıştıkları bu konferanslar Pearson tarafından ‘’Pearson Assured’’ belgesiyle uluslararası akreditasyona sahiptir. Her yıl iki kere düzenlenen, d’MUN Konferanslarında Ortadoğu meselesi, göçmenlik, ırkçılık gibi güncel konular tartışılıyor.

Tüm öğrencilerimize şimdiden başarılı bir konferans diliyoruz.