22.05.2020 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİLERİMİZ İLK ONLINE SEMİNER KONUKLARINI AĞIRLADILAR!

Çekmeköy kampüsü öğrencilerimiz Covid-19 tedbirleri sebebiyle kampüslerinde gerçekleştiremedikleri t-MBA Seminerini canlı yayında okul arkadaşlarının ekranlarına taşıdılar.

t-MBA Seminerleri kapsamında öğrencilerimizi iş dünyası ile bir araya getirmeye devam ediyoruz. Çekmeköy Kampüsü 11.sınıf öğrencilerimiz Derin Akçaoğlu‘nun moderatörlüğü ve Alperen Şen‘in yayın ve reji yönetimini gerçekleştirdiği söyleşide kampüs bazlı ilk online t-MBA Semineri gerçekleşmiş oldu. Otokoç Otomotiv İnsan Kaynakları Müdürü İrem Çalık’ı canlı yayında ağırlayan öğrencilerimiz insan kaynakları biriminin görevleri, iş yaşamında iletişimin önemi, doğru soruyu sorabilmenin ve işbirliği yapmanın artılarından bahsettiler. İrem Çalık, insan kaynaklarında görev alan personelin niteliği, kurum içi dengeyi sağlamanın ve her çalışana eşit mesafede yaklaşıyor olmanın önemine değindi. Öğrencilerimize her zaman meraklı olmalarını ve soru sormalarını öğütleyen Çalık, teknolojinin iletişimde aktif ve doğru olarak kullanılması gerektiğini vurguladı.

İrem Çalık ayrıca, t-MBA Eğitim Modeli ile lise seviyesinde öğrencilerin farklı alanlarda tecrübe edinmelerinin ilerideki kariyer hedeflerine başarıyla ulaşabilmelerine katkısı olacağına dikkat çekti.

t-MBA  Eğitim Modeli İnsan Kaynakları Yönetimi dersinin uygulamalı bir tekrarı niteliği şeklinde gerçekleşen kampüs bazlı ilk online seminerimize Çekmeköy kampüsü lise öğrencilerimiz ilgi ile katıldılar. Sunumda ve yayında emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.