DOĞA'DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA %50 EĞİTİM BURSU DESTEĞİ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, sağlık çalışanlarının yanında! Türkiye'nin eğitim lideri Doğa Koleji, pandemi süresince canla başla çalışan sağlık personellerinin çocuklarına %50 eğitim bursu veriyor.

ETİKETLER : doğa koleji sağlık çalışanlarına indirim , doğa eğitim bursu , doğa koleji sağlık kampanyası

İTÜ ETA Vakfı Başkanı ve Doğa Koleji Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Karaca, Doğa Koleji kampüslerinde sağlık çalışanı velilere yönelik yüzde 50 indirim uygulanacağının müjdesini verdi. Prof. Dr. Karaca, sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde işin meşakkatini ve yükünü çektiğini aktararak, çocuklarının eğitimini Doğa Kolejinde sürdürmek isteyen her kademeden sağlık çalışanına hiç kimseye uygulamadıkları bir indirim yüzdesiyle katkı sağlamak istediklerini söyledi. Eğitim bursu desteği 30 Nisan 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

Prof. Dr. Mehmet Karaca, İTÜ ETA Vakfı bünyesinde hizmet veren Doğa Koleji'nin artık üniversitenin bir parçası olduğunu, bundan da gurur ve onur duyduklarını belirtti. Karaca, "Yüzde 50 indirimi sağlık çalışanlarının tümüne sağlayacağız. Doktorundan yardımcı personeline, hemşiresinden teknisyenine kadar bütün katmanlarda olan sağlık çalışanlarına yüzde 50 indirim imkanı sunacağız." dedi.

Sağlık personelinin bu imkandan velisi oldukları tüm çocukları için faydalanabileceğini dile getiren Karaca, şunları kaydetti: "Yüzde 50 indirimi sağlık çalışanlarının tümüne sağlayacağız. Doktorundan yardımcı personeline, hemşiresinden teknisyenine kadar bütün katmanlarda olan sağlık çalışanlarına yüzde 50 indirim imkanı sunacağız. Bütün Türkiye'de 200'ün üzerinde okulumuz, 150'nin üzerinde kampüsümüz var. İstanbul Teknik Üniversitesi olarak okullarımıza zaten bir kalite güvencesi getiriyoruz. Ek olarak da sağlık çalışanlarına yönelik İcra Kurulunda bu kararı aldık. Ben de bunu burada açıklamaktan gurur duyuyorum."

Karaca, Türkiye'nin pandemiyle mücadelesini de değerlendirerek, "Ülkemiz de bu konuda en başarılı ülkelerden biri. Sanırım en başarılısı diyebilirim. Başta Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız, tüm hükümet yetkilileri inanılmaz özveri gösterdiler. Bu işte emek sarfettiler. Süreci çok da iyi yönetiyoruz. Halkımız da bu konuda ciddi olarak duyarlı. Gerçekten bunu aşacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.