SAKARYA KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİ GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ HAFTASINA ÖZEL GİRİŞİMCİLİK SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Sakarya Kampüsü'nde, Girişimcilik Haftası kapsamında gerçekleşen girişimcilik seminerinde, kısa adı GİAD Olan Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği’nin Kurucu Başkanı Gökhan Korkmaz, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisi , seminer , gökhan korkmaz , Zeynep ekmen , sakarya kampüsü , sirrose , girişimcilik , GİAD , inovasyon

En inovatif eğitim modeli olarak seçilen t-MBA’in uzantısı olan Girişimcilik Semineri t-MBA Öğrencileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Gökhan Korkmaz, girişimci olmaya nasıl karar verdiğini, bu anlamda hedef koymanın ve bu hedef doğrultusunda eğitim almanın ve her bireyin idealindeki işi yapmasının gerekliliğini vurguladı.

İnovasyonun önemine de değinen Korkmaz, kendi işini kurarken ve yaparken farklılık getirmenin farkını ifade etti. Deneyimlerini  t-MBA Öğrencilerine aktaran Gökhan Korkmaz, başarıya giden yolda; zaman yönetimi ve kişisel gelişim açısından ise hobilerin bireylerin kendilerini ifade ederken gerekli olduğunu belirtti.

Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı Gökhan Korkmaz öğrencilerden gelen soruları da içtenlikle cevapladı. Seminerde Sakarya Kampüsü 10. sınıf öğrencilerinden Zeynep Ekmen, kendi projesi olan yüzey temizleyiciyi tanıttı. Tamamen doğal bir karışım olan ürününe SİRROSE adını veren öğrenci, yüzey temizliğinde doğallığın çevre ve insan sağlığına olan faydasından ilham aldığını belirtti. Seminerin sonunda t-MBA Öğrencileri Girişimcilik Semineri konuğu olarak katılan Gökhan Korkmaz’a plaket takdim edildi.