26.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA DIGITAL YOUTH SUMMIT CANLI YAYININDA KONUĞUMUZ IŞIL HASDEMİR

t-MBA Digital Youth Summit’in canlı yayın konuğu NCR Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir 27 Mayıs Çarşamba günü saat 17:00’de canlı yayında öğrencilerimizle buluşuyor.

COVID-19 tedbirleri sebebiyle bu yıl canlı olarak gerçekleşecek t-MBA Digital Youth Summit içeriğindeki güncel konu kapsamı ile geniş kitlelere sesleniyor. Dijital gelecekte yeni insan kodu ve iş dünyasının yeni şifrelerini tartışmaya açan t-MBA Digital Youth Summit programımızın canlı yayın konuğu 136 yıllık geçmişi ile dev bir firma olan NCR’ın Türkiye ve Büyüyen Pazarlar Başkan Yardımcısı Işıl Hasdemir olacak.Hasdemir, t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz’ın moderatörlüğünde “Dijital Devrimin Hayatımıza Etkileri” sunumu ile teknolojinin gençler üzerindeki etkilerine değinecek. Işıl Hasdemir, Ankara İncek kampüsü öğrencimiz Zeynep Toker ve Ankara Eryaman kampüsü öğrencmiz Alperen Gece’nin sorularını da cevaplayacak.

27 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00'de gerçekleşecek Işıl Hasdemir ile canlı yayın, Doğa Koleji YouTube ve Facebook hesaplarından ve web sitemizden izlenebilecek.

t-MBA Digital Youth Summit'le Dijitalleşmeye Bakış

Dijitalleşme ile bilgiye ulaşmanın 7 gün 24 saat sınırsız bir şekilde gerçekleşebildiği günümüzde ekonomik, politik, kültürel ve özel hayatlarımız yeniden şekilleniyor. Dijital dünyaya ilişkin gelişmelerin hızla gerçekleştiği şu günlerde Doğa Koleji öğrencileri t-MBA Digital Youth Summit etkinliği ile geleceğin insanına ve iş hayatına ilişkin güncel bilgileri konunun uzmanlarından dinliyor. t-MBA Digital Youth Summit ile günümüzün dünyasında dijitalleşmeyle başa çıkabilmek için bireylerde bulunması gereken nitelikler, multidisipliner olmanın önemi, yoğun sosyal medya kullanımının bireyler üzerindeki sonuçları, dijitalleşmenin iş kaynağı, girişimcilik ve sosyal yaşantımızdaki etkileri öğrencilerimizle paylaşılıyor.