t-MBA GİRİŞİMCİLİK RÜZGARI ZAMANLA SINIRLI KALMIYOR…

Doğa Okulları t-MBA öğrencilerince düzenlenen girişimcilik konulu seminerlerin; yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yenilikçilik potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği kariyer seçeneği olarak değerlendirmeye teşvik eden bir etkinlik olarak düzenlenmeye devam ediyor.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , girişimcilik , tankut sur , şafak çak , nevin akçelik , kenan mortan

Her sene Kasım ayında düzenlenen başarılarını kanıtlamış girişimciler, Türkiye’nin önde gelen iş adamları, fikir önderleri, profesyonel yöneticiler ve uzmanlar Doğa Okulları’nda t-MBA öğrencilerinin konuğu olarak etkinliklere katıldılar.

Bu önemli etkinliklerden biri de Doğa Okulları Antalya Bilim Kampüsü’nde gerçekleşti. t-MBA öğrencilerinin düzenlediği Girişimcilik Semineri’nde Antalya’nın ünlü girişimcilerinden biri olan Club Nena Otel Sahibi ve Akçelik Madencilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevin Akçelik'i ağırladılar. Girişimcilik ile ilgili başarı hikayesini paylaşan Akçelik, t-MBA öğrencileri ile girişimcilik üzerine sohbet etti.

25. Yılını Kutlayan Antalya Sanayiciler ve İş Adamaları Derneği önderliğinde düzenlenen “Girişimcilik Şenliği”ne, Antalya Kampüsü t-MBA Öğrencileri de katılarak ziyaretçilere tanıtım yaptılar. Şenliğe katılan t-MBA öğrencileri Antalya’nın önde gelen iş adamları, Akdeniz Üniversitesi Akademisyenleri ve öğrencileri ile birlikte ortak iş projelerine imza attılar. Oldukça verimli geçen çalıştayda t-MBA öğrencilerine katılım belgesi verildi.

Hadımköy Kampüsü t-MBA Öğrencileri tarafından hazırlanan seminerde ise Türkiye’nin adını dünyada gururla temsil eden ve duyuran tasarımcı Şafak Çak konuk oldu ve kendi başarı hikayelerini anlatarak öğrencilere ilham verdi. Şafak Çak, Paris Hilton için özel tasarladığı yemek masası, Jennifer Lopez’in dünya turnesinde kullandığı taht, Sting’in Walter Tower’daki evinin mutfak ve salonu gibi Türkiye’de ve dünyada çok konuşulan projelerinin tüm aşamaları hakkında bilgi verdi.

Doğa Okulları Cevizlibağ Kampüsü Meclis Öğrencileri Shaya Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Tankut Sur'u kampüslerinde ağırladı. Victoria's Secret, Topshop, Pinkberry, Shake Shack, Starbucks gibi birçok ünlü ve önemli şirketi bünyesinde barındıran SHAYA Şirketler Grubu İnsan Kaynakları Direktörü  Tankut Sur, kariyerine  nasıl başladığını, kariyer sürecinde yaşadığı dönüm noktalarını öğrencilerimiz ile paylaştı.

Edirne Kampüsü’nde  ise t-MBA öğrencileri, Ekonomist Prof. Dr. Kenan Mortan ile Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen Girişimcilik Seminerine katıldılar.

t-MBA öğrencilerinde, girişimcilik bilincini oluşturup potansiyellerini ortaya çıkarmak için bilgi ve birikimlerini paylaşan konuklar, t-MBA öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerin öneminden, kazanımlarından bahsederek t-MBA öğrencilerini kutladılar.