8.05.2020 | Doğa Koleji

t-MBA İNSAN KAYNAKLARI MÜLAKATLARI ONLINE OLARAK DEVAM EDİYOR

Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İnsan Kaynakları Yönetimi dersinde edindikleri bilgileri insan kaynakları yöneticileri ile gerçekleştirdikleri mülakatlarla pekiştiriyorlar.

Doğa Koleji öğrencileri, t-MBA İnsan Kaynakları Yönetimi dersinde işletmelerde insan kaynağının önemi, doğru insan kaynağı ihtiyacının belirlenmesi ve ihtiyacı karşılamak üzere atılması gereken adımları  öğreniyorlar. Üniversite hayatına ve iş dünyasına bir adım önde başlayan öğrencilerimiz ilk CV’lerini lisede hazırlayıp ilk mülakatlarını da iş dünyasının üst düzey İK yöneticileri gerçekleştiriyorlar.

Kampüslerimizde yüz yüze gerçekleşen İnsan Kaynakları Mülakatları çalışmamızı içinde bulunduğumuz Covid-19 tedbirleri sebebiyle online olarak uygulamaya devam ediyoruz.

Ataşehir 1 kampüsünden öğrencimiz Emre Yalçın’ın Dimes İK Direktörü Yelda Tavlan ile gerçekleştirdiği online mülakat öğrencilerimiz için örnek bir çalışma oldu. Yapılan mülakat simülasyonunda öğrencimiz Emre Yalçın, İK Direktörü Yelda Tavlan’ın sorularını cevapladı. Mülakatın devamında Yelda Tavlan öğrencimiz Emre Yalçın’ın cevapları ile ilgili geri bildirimde bulunarak öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çekmiş oldu.

Yelda Tavlan’ın İK deneyimini öğrencilerimizle paylaştığı ve keyifle geçen dersimiz sonunda öğrencilerimiz gelecekte faydasını görecekleri çok değerli bilgiler edindiler.