t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ ÖĞRENCİLERİMİZ ANNELERİ İÇİN MUTFAKTA!

Liderlik Akademisi öğrencileri, Anneler Günü için en değerli varlıklarından öğrendikleri “Anne Yemeklerini” anneleriyle birlikte yaptı.

ETİKETLER : t-mba liderlik akademisi , anneler günü etkinlikleri , t-mba , anne yemekleri

Tüm Türkiye kampüslerimizin liderlik akademisi öğrencileri “Anneler Günü” için hazırladıkları organizasyon ile annelerine unutulmaz bir gün yaşattılar. Küçükken anne ile mutfakta zaman geçirmek eğlencelerin en kıymetlisiydi. Annelerimizin yaptığı muhteşem kekleri, pastaları izlemek, tencere dibindeki çikolatayı yemeyi beklemek paha biçilmezdi.

Her alanda olduğu gibi yine annelerimizi rol model almak, “ben de büyüyünce annem gibi lezzetli yemekler yapacağım” demek belki de hayallerin en güzeliydi. Doğa Koleji Liderlik Akademisi öğrencileri tıpkı çocukluk günlerindeki gibi anneleri ile mutfağa girdi ve keyifli bir gün geçirerek en kıymetli varlıklarına en güzel hediyeyi verdi. Onlardan öğrendikleri "anne yemeklerini" eşsiz sunumlarla annelerine hazırlayan öğrencilerimiz “Annecim Anneler Günün Kutlu Olsun” sözleri ile annelerine büyük gurur ve mutluluk yaşattılar. Akademik başarının yanından donanımlı ve vicdanlı yetişen t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri anneleri için hazırladıkları anlamlı organizasyon ile örnek davranış sergilediler.