t-MBA ÖĞRENCİ MECLİSİ’NİN DÜNYA KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL HAZIRLADIĞI “GAZETEDOĞA” TÜM TÜRKİYE’DE

12.03.2018 | Doğa Koleji

Acıbadem Kampüsü Öğrenci Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırladıkları gazete ile kadınların toplumdaki yeri ve önemine dair düşüncelerini kaleme aldı.

Öğrenci Meclisleri hazırladıkları “GazeteDoğa”da Dünya Kadınlar Günü’ne dair haber, röportaj ve sanatsal çalışmalara yer verdi. Çalışan ve başarmayı hedef alan kadınların toplumdaki yeri ve önemine değinen GazeteDoğa, titiz çalışmaların sonucu ile okuyucularının beğenisine sunuldu.

Türkiye’nin ilk meslek sahibi kadınlarına yer veren GazeteDoğa, CNNTURK TV’nin program sunucusu Leyla Ataman, Tiyatro Sanatçısı Zuhal Gencer ile gerçekleştirilen röportajlara yer verirken, Uluslararası Da Vinci Dernek Başkanı Müge Kanay, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Yard. Doç. Dr. Nermin Özcan ÖZER ve onursal meclis başkanlarının köşe yazıları ile renklendi. Çalışan kadınların toplumda olması gereken yeri üzerine umutları yeşerten ve günün öneminden bahseden GazeteDoğa’da İngilizce bölümden oluşan haberlere de yer verdi.

Öğrenci Meclisinin hazırladığı gazetede komisyon üyeleri Dünya Kadınlar Gününe özel karakalem çalışmaları ile gazete içeriklerine katkı sağladı. Öğrencilerimiz kısa sürede büyük emek ile hazırladıkları gazetelerini Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Akademik Direktörü Salih Akbay, Lise Koordinatörü Gürkan Pişkin ve Öğrenci Meclisleri Bölüm Başkanı Betül Erok’a takdim ederek heyecanlarını paylaştı. Gazeteyi inceleyen Doğa Koleji Genel Müdür Yardımcısı Erkut Bozkurt’un desteği ile “GazeteDoğa” Türkiye’nin birçok yerinde ücretsiz olarak dağıtıldı.