31.05.2014 | Doğa Koleji

t-MBA ÖĞRENCİLERİ ANKARA’YI FETHETTİ!

Öğrencilerimiz t-MBA Eğitim Modeli kapsamında akademik ve kültürel yönlerini geliştirmeye devam ediyorlar.

Ataşehir I, Ataşehir II OQS, Çekmeköy ve Acarkent t-MBA öğrencileri Ankara’ya yaptıkları ziyaretle Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden Ortadoğu Teknik Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi’nin tanıtım programlarına katıldılar. Öğrenciler, 200’den fazla şirket ofisinin bulunduğu ODTÜ Teknokent’te Girişimcilik ve Liderlik eğitimine katılarak sertifikalarını aldılar. Gelecek vizyonlarını belirlemede Türkiye’nin üst düzey eğitim veren kurumları tarafından verilen eğitimler sonrası öğrencilerimiz Anıtkabir ve T.B.M.M.’de düzenlenen tanıtım turlarına katılarak kültürel faaliyetlerini sürdürdüler. Öğrencilerimiz bu kapsamlı geziden son derece memnun kalarak Ankara’dan ayrıldılar.