31.05.2020 | Doğa Koleji

TÜBİTAK BAŞARILARIMIZI CANLI YAYINDA KONUŞUYORUZ

1 Haziran saat 17.00'de 51. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda öne çıkan projelerimizi ve kazandığımız başarıları canlı yayında konuşuyoruz.

1 Haziran Pazartesi saat 17.00’de TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda ödül alan öğrencilerimizle projelerini, başarıya giden süreçleri ve bilimsel bakış açısını konuşuyoruz. Canlı yayınımızın 1. oturumunda “Buzlanma Tespitinde Yeni Bir Yöntem Buluşu ve Bir Uyarı Cihazı İcadı” projesi ile İzmir Bölge 1.si İzmir Buca Kampüsü Doğa Anadolu Lisesi öğrencilerinden  Ayşegül Çelik, 2. oturumunda ise “Nitinol Zımbaların Sternum Kapatmasında Kullanılması” projesi ile İstanbul Asya Bölge 1.si Acarkent Kampüsü IB Lisesi öğrencilerimizden Aslan Akbulut ve Muhammet Emirhan Tatlıda ve fizik bölüm başkanımız Sema Balkan konuğumuz olacak.

Projeler Koordinatörümüz Dr. Zuhal Doğan’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayında Doğa Koleji Fizik Bölüm Başkanımız Sema Balkan ve öğrencilerimiz proje sunumları ve sergi deneyimlerini paylaşırken genç arkadaşlarına da liderlik yapacaklar. Canlı yayınımızı YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.