29.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENİMLE SATRANÇ OYNUYORUM

Doğa Koleji öğrencileri ‘Öğretmenimle Satranç Oynuyorum’ etkinliğiyle bu önemli güne değer kattı.

28.11.2019 | Doğa Koleji

TATİLSEPETİ.COM CEO’SU KORAY KÜÇÜKYILMAZ KADIKÖY KAMPÜSÜMÜZDE

t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri kapsamında Kadıköy Doğa Koleji’nde gerçekleşen seminerde tatilsepeti.com CEO’su Sayın Koray Küçükyılmaz öğrencilerimizle bir araya geldi.

27.11.2019 | Doğa Koleji

KARATEDE TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU MALATYA DOĞA'DAN

Doğa Koleji Malatya Kampüsü öğrencilerimizden Fatma Uyğur, Türkiye Karate Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu.

27.11.2019 | Doğa Koleji

AFYON KAMPÜSÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN İŞ DÜNYASI RÖPORTAJI

Afyon Doğa Koleji öğrencileri t-MBA İş Dünyası Röportajları kapsamında Ata Holding Group şirketlerinden Atakey Gıda Sanayi Şirketini ziyaret ederek Genel Müdür Tolga DEMİRHAN ile girişimcilik ve iş hayatı üzerine röportaj gerçekleştirdiler.

26.11.2019 | Doğa Koleji

2020 LGS İÇİN YAYINLANAN KASIM AYI ÖRNEK SORULARINI DEĞERLENDİRDİK

Doğa Koleji bölüm başkanları 7 Haziran 2020'de gerçekleşecek olan LGS için yayınlanan kasım ayı örnek soruları değerlendirdi.

22.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Geleceğin mimarları tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun!

22.11.2019 | Doğa Koleji

DOĞA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ, t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ EĞİTİM KAMPI’NDA!

Doğa Kolejinin Türkiye genelindeki tüm kampüslerinin Liderlik Akademisi öğrencileri Antalya’da gerçekleşen “Eğitim Kampı”nda bir araya geldi.

14.11.2019 | Doğa Koleji

"DOLMABAHÇE’DEN ANITKABİR’E SEMİNERLERİ"NDE ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANDIK

Kampüslerimizde 10 Kasım ve Atatürk’ü Anma Haftası’nda Eğitmen Necmettin Özçelik’in sunumuyla Dolmabahçe’den Anıtkabir’e konulu seminerler gerçekleştirdik.

14.11.2019 | Doğa Koleji

“ATATÜRKLER ÖLMEZ” ŞİİRİYLE, ÖDÜLÜNÜ EKREM İMAMOĞLU’NDAN ALDI

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Yarışmaları’na, yazdığı şiirle katılan Çamlıca Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Yağmur Aktepe, yarışmada büyük beğeni toplayarak Üsküdar İlçe Birincisi ve İstanbul İl Üçüncüsü oldu. Öğrenci, “Şiir Dalında Birincilik” ödülünü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan aldı.

13.11.2019 | Doğa Koleji

ÖĞRENCİMİZ ABD’DEN PENTATLON MADALYASIYLA DÖNDÜ

Doğa Koleji Çayyolu Kampüsü 6. sınıf öğrencisi Neva Naz Güvenç, ABD’de yapılan UIPM 2019 Dünya Biathle-Triathle Şampiyonası’nda dünya 4.’sü oldu.