Doğa'yla Birlikte...
MANİSA SALİHLİ KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji Salihli Kampüsü, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında öğrencileriyle buluştu. Salihli-İzmir yolu üzerinde bulunan kampüs; sakinliği, modern binası, açık ve kapalı spor alanları, kapalı yüzme havuzu, 350 kişilik konferans salonu ve yeşil alanları ile öğrencilerine dünya standartlarında eğitim sunmayı ve geleceğin dünyasının ihtiyaç duyacağı bireyleri yetiştirmeyi hedefliyor.

6.000 metrekare kapalı alana yapılandırılan kampüste 40 derslik bulunuyor. Ayrıca 7.000 metrekare alanda hizmet verecek olan sosyal tesiste; 250 kişilik yemekhane, açık ve kapalı spor salonu, buz pateni pisti, mini futbol sahası ve görsel sanatlar, müzik, satranç, bilgisayar ve robotik kodlama, ekoloji dersliği gibi çeşitli alanlar için hazırlanmış olan 10 adet atölye bulunmaktadır.

OKUL GALERİ

İTÜ ETA VAKFI DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL