Doğa'yla Birlikte...
MERSİN TOROSLAR KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı'nda Mersin'de öğrencileri ile buluştu. Mersin Toroslar Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor.

Mersin Toroslar Kampüsü; düşler atölyesi (üç boyutlu laboratuvarı), ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarının yanı sıra spor salonu, yüzme havuzu, buz pateni pisti, bilişim garajı, seramik atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, kütüphane, kantin, Doğa Store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, yemekhane ve profesyonel rejisiyle birlikte konferans salonunu barındırıyor. Kampüsün anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veren kampüs; fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, android alt yapısı ve akıllı tahtaları ile donatılmış 45 dersliği bulunuyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce Almanca