Doğa'yla Birlikte...
ŞİŞLİ BOMONTİ KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ayrıcalıklı eğitim modelleri, çağdaş eğitim teknolojileri ve yetkin eğitim kadrosuyla Şişli'de... 2014-2015 Eğitim - Öğretim Yılı'nda eğitime başlayan Şişli Kampüsü; anaokulu, ilköğretim ve lise kademelerinde eğitim veriyor.

Bilimle İç İçe Eğitim

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunuyor.

Doğuştan bireylerde var olan merak ve öğrenme yetisi akademik çalışmaların yanında deneysel çalışmalarla desteklendiği Doğa Kampüsleri, öğrencilerin bilimsel düşünme süreçlerinin de gelişmesini sağlar. Böylece çocuklar analitik düşünme yetilerini ilerleterek sentez yapma yeterliliklerini artırır. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, pek çok alanda deneyim ortamı ve yaşantısı sunarken çocukları sınırlı dünyalarından, dar bakış açısından, yalın düşünmekten ve tek boyuta odaklanmaktan uzaklaştırır. Onları daha geniş yelpazede, esnek, geniş ve içinde bulunduğu dünyadaki sorunlara karşı daha duyarlı davranmay teşvik eder. Mevcut durumları koşulsuz ve şartsız bir şekilde kabul etmek yerine, sorgulamaya iter.

Bilim yolu ile disiplinli, sağlıklı ve kaliteli yaşam becerilerini edinmesine kaynaklık eder. Bilim konsepti okulların eğitim içerikleri öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkına varmalarına ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamaya yönelik oluşturulur.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca ( 4.Sınıf )
  • Ortaokul; İngilizce Almanca