Doğa'yla Birlikte...
SÖKE KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Koleji kurulduğu günden itibaren eğitimde yenilikçi yaklaşımlarla hareket ederek sadece eğitim modelleri ile değil okullarının ortamı ile de fark yaratıyor. Eğitim anlayışının temelinde ‘Merak eden çocuk öğrenir’ fikri yatan Söke Kampüsü, sunduğu ayrıcalıklı ve özgün eğitimle yeniliğe açık ve öğrenmeyi seven öğrenciler yetiştiriyor.

Söke Kampüsü; zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor. Söke Kampüsü 10.000 metrekare arazi üzerinde 6.500 metrekare kapalı alana sahip. Söke Kampüsü, başta düşler atölyesi (üç boyutlu laboratuvarı), ekoloji, drama, satranç, resim ve müzik sınıflarının yanında kapalı spor salonu, kütüphane, kantin, doğa store, idari ofisleri, çok amaçlı atölye, yemekhane ve 250 kişilik konferans salonunu barındırıyor.Söke Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise sınıflarına eğitim veren fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, Android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 28 dersliği barındırıyor.