Doğa'yla Birlikte...
YAKACIK KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

2008-2009 Eğitim - Öğretim Yılı'nda eğitime başlayan Yakacık Kampüsü; açık ve kapalı spor tesisleri, yüzme havuzları, tenis kortları, konferans salonu ve geniş yeşillik alanlarıyla öğrencilerine ihtiyaç duyduğu özgür ve bol aktiviteli bir okul hayatı sunuyor. Yakacık Kampüsü, açık hava derslikleri, hayvanat bahçesi, botanik parkı, sebze-meyve bahçeleri ve tarım alanları gibi eğitimde en fazla yararlanılan sosyal alanları da barındırıyor.

4.000 öğrenci kapasitesine sahip okul, eğitim ve sosyal alanlar olmak üzere iki temel bölümden oluşuyor. Eğitim alanı içinde yer alan üç binada anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimleri veriliyor. 22.000 m2 açık, 25 .000 m2 kapalı alana sahip okulumuzda 25 metre uzunluğunda yarı olimpik yüzme havuzu ve anaokulu öğrencilerimiz için ayrı bir havuz da yer alıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce - Almanca ( 4.Sınıf )
  • Ortaokul; İngilizce - Almanca