Doğa'yla Birlikte...
ZONGULDAK EREĞLİ KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Karadeniz Ereğli, Doğa'sına kavuştu. 2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda eğitim hayatına başlayan Zonguldak Ereğli Kampüsü, 9 dönüm arsa üzerinde 20.000 m2 kapalı alana kurulu en son teknoloji ile donatılmış derslik ve uygulama alanlarıyla eğitim imkanı sunuyor. Bünyesinde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesi olmak üzere 5 farklı okul bulunan 1000 öğrenci kapasiteli kampüste, yarı olimpik yüzme havuzu, uluslararası standartlarda spor salonu, 500 koltuk kapasiteli konferans salonu, paten salonu, kodlama-robotik atölyesi, dans salonu bulunmaktadır. Kampüste yer alan Doğa Koleji konseptine uygun yeşil alanlar ile öğrenciler, yalnızca akademik olarak değil sosyal olarak da tam donanımlı yetişme imkanı buluyorlar.