Arama Sonuçları

08 ŞUBAT 2021 | Başarılarımız
PROJE BAŞARILARI
Öğrencilerimiz Bilimsel Projeleri İle Rekor Kırıyor Doğa, proje modelli lise eğitiminde, öğrencilerin öncelikle proje hazırlama becerilerini ...
11 MAYIS 2016 | Doğa'dan Haberler
DOĞA OKULLARI 5. ULUSAL MODEL ROKET YARIŞMASI DÜZENLENDİ!
Geleceğin uzay mühendisleri, Doğa Okulları’nın bu yıl 5.'sini düzenlediği yarışmada yaklaşık 230 roket ateşledi!
12 NİSAN 2016 | Doğa'dan Haberler
5. ULUSAL MODEL ROKET YARIŞMASI 7 MAYIS'TA BEYKOZ KAMPÜSÜ'NDE!
Geleceğin uzay mühendisleri, Doğa Okulları bu yıl 5. kez düzenlediği Ulusal Model Roket Yarışması’nda buluşuyor.
12 MAYIS 2015 | Doğa'dan Haberler
MODEL ROKET DÜNYA KUPASINA DOĞA OKULLARI DAMGASI
Bulgaristan’ın Kaspichan kentinde düzenlenen Space Modelling Fai World Cup’a Doğa Okulu öğrencileri altın, gümüş ve bronz madalyalarıyla damga vurdu.
27 NİSAN 2015 | Doğa'dan Haberler
DOĞA OKULLARI 4. ULUSAL MODEL ROKET YARIŞMASI DÜZENLENDİ!
Geleceğin uzay mühendisleri, Doğa Koleji’nin bu yıl 4’üncü kez düzenlediği Ulusal Model Roket Yarışması’nda yaklaşık 180 roket ateşledi.
18 MART 2015 | Doğa'dan Haberler
4. ULUSAL MODEL ROKET YARIŞMASI 17 NİSAN'DA BEYKOZ DOĞA KOLEJİ'NDE
Geleceğin uzay mühendisleri, Doğa Koleji’nin bu yıl 4’üncü kez düzenlediği Ulusal Model Roket Yarışması’nda yaklaşık 200 roket ateşleyecek.