Doğa'yla Birlikte...
ANTALYA ALANYA KAMPÜSÜ

OKULUMUZ

Doğa Okulları, eğitim kalitesi ve kendine özgü eğitim modelleriyle 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı'nda Alanya'da öğrencileri ile buluştu. Alanya Kampüsü zengin eğitim materyalleriyle, teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak öğrencilerine mutlu ve eğlenceli bir ortamda öğrenme imkânı tanıyor. 8 bin 800 metrekare kapalı alanı içerisindeki Alanya Kampüsü, öğrencilere geniş bir alanda kampüs havasında eğitim olanağı sağlıyor. Kampüs içerisinde ayrıca kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, Apple sınıfı, 3D cep sineması, kapalı spor salonu, sanat sokağı, kafeteryası, 300 kişilik konferans salonu, öğrencileri "Doğa Konseptli Eğitim" vizyonuyla buluşturacak ekoloji dersliği ve uygulama serası yer alıyor. Bu vizyon ile spor etkinliklerinin içinde izcilik, dağcılık, dalış eğitimi ve yelken sporu da yer almaktadır Alanya Kampüsü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kademelerinde eğitim veriyor. Kampüsümüz fiber interneti, interaktif eğitim felsefesi, android alt yapısı, sınıf önü info ekranları ve Vestel akıllı tahtaları ile donatılmış 36 dersliği barındırıyor.

YABANCI DİL EĞİTİMİ

• Anaokulu; İngilizce
  • İlkokul;  İngilizce Almanca (4.Sınıf)
  • Ortaokul; İngilizce, Almanca