ACIBADEM BİLİM OKULU t-MBA ÖĞRENCİLERİNE BORSA İSTANBUL'DA ÖZEL EĞİTİM VERİLDİ

Dünya borsaları arasında ilk ikiye giren Borsa İstanbul, t-MBA öğrencilerini ağırladı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisi , borsa istanbul , para , finans , borsa , murat oktay , eğitim , gezi

Acıbadem Bilim Okulu t-MBA 9. Sınıf öğrencileri, katıldıkları eğitim gezisinde, Borsa İstanbul’un yeni yüzüyle bir araya geldiler. Düzenlenen eğitim gezisinde, Borsa İstanbul’un yenilenen mimarisi, eşsiz logosu ile t-MBA öğrencilerini kendine hayran bıraktı. Seans salonuna girerek ilk işlem tahtalarını inceleyen t-MBA öğrencileri, Kurumsal İletişim Yöneticisi olan Murat OKTAY tarafından karşılandı. Dünyanın en inovatif eğitimi seçilen t-MBA'in en önemli dersi olan Para Finans Dersi’nin en önemli konusu olan “Borsalar ve Piyasalar” konuları Borsa İstanbul’da Murat OKTAY’ın sunumu ile hayat buldu. Ders konularını dikkatle dinleyen ve sorular soran t-MBA öğrencileri, t-MBA derslerinde öğrendikleri konuları OKTAY ile paylaştılar.

Eğitim ve sunum süresince dikkatle konuları dinleyen başarılı Acıbadem Bilim Okulu t-MBA öğrencileri, seans salonunu dikkatle incelediler. Borsa İstanbul eğitim gezisi sonrasında t-MBA öğrencileri yenilenen yüzü ile Borsa İstanbul’da hatıra fotoğrafları çektirdiler.