ANTALYA KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN t-MBA GİRİŞİMCİLİK HAFTASINDAKİ KONUĞU; YAŞAM KOÇU HÜSEYİN MERVİŞ OLDU

t-MBA Kasım ayı Girişimcilik Haftası kapsamında Antalya Kampüsü t-MBA Öğrencileri, Viessman Satış ve Bölge Müdürlüğü’nde görev alan, kariyerine üst düzey şirketlere danışmanlık, eğitim ve koçluk hizmeti vererek devam eden Hüseyin Merviş’i ağırladılar.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , girişimcilik haftası , konuk , hüseyin merviş

Girişimcilik projelerini, kurum yönetimi ve organizasyonunu, modern çağda liderlik ve yöneticilik kavramları ile birlikte iş hayatındaki tecrübelerini t-MBA Öğrencileri ile paylaşan Merviş, t-MBA Öğrencileri ile girişimciliğin önemli adımlarını paylaştı. Gelecek adına insanlara ve işletmelere daha yararlı yöneticiler yetiştirmeyi benimsediğini, girişimciliğin sektörleri geliştirdiğini dile getiren ve bunların en önemli temelinin eğitimle atıldığını anlatan Merviş, t-MBA’i modelini takdirle takip ettiğini dile getirdi.

Tüm organizasyonu t-MBA Öğrencilerinin gerçekleştirdiği etkinlikte Yaşam Koçu Hüseyin Merviş’e teşekkür plaketi takdim edildi. Merviş, t-MBA Girişimcilik Haftası kapsamında gerçekleştirilen bu önemli organizasyonda t-MBA Öğrencileri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.