BAHÇEŞEHİR DOĞA’DA MURAT GÜLOĞLU’YLA 24 KASIM COŞKUSU!

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde FOX TV Çalar Saat’in canayakın sunucusu Murat Güloğlu t-MBA seminerleri kapsamında Bahçeşehir Doğa Koleji’ndeydi.

ETİKETLER : murat güloğlu , fox tv , çalar saat , sunucu , Evimizin Oğlu Murat Güloğlu , spiker , öğretmenler günü , 24 kasım , öğrenci meclisleri , t-mba

24 Kasım gibi anlamlı günde öğretmenleri yalnız bırakmayan Murat Güloğlu samimi bir söyleşiyle öğrencilerin meraklı sorularını yanıtladı. “Evimizin Oğlu Murat Güloğlu” sloganıyla ekranlarımızın sıcakkanlı yüzü olan ünlü spiker, öğrencilere okul hayatını ve nasıl haberci olduğunu anlattı. İşin mutfağından başladığı kariyerini anlatan Güloğlu, Doğa’lı öğrencilerin ne kadar şanslı olduğunu da vurguladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nden emektar öğretmenlerini unutmayan öğrenci meclisleri, öğretmenleri için plaketler hazırlayarak Murat Güloğlu’nun da katılımıyla takdim ettiler.