DOĞA BİNİCİLİK KULÜBÜ'NDEN MİLLİ BAŞARI; BALKAN 2.'LİĞİ!

Öğrencimiz Şevval Er Yunanistan'da gerçekleştirilen 2015 Engel Atlama Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi başarıyla temsil etti ve bireysel kategoride Balkan 5.'si, takım halinde Balkan 2.'si olarak turnuvayı tamamladı.

ETİKETLER : binicilik kulübü , engel atlama balkan şampiyonası , şevval er , doğa okulları binicilik kulübü , portas carras , beykoz doğa kampüsü , binicilik balkan şampiyonası

Doğa Okulları Binicilik Kulübü zirvedeki yerini koruyor. Öğrencimiz Şevval ER, 3-6 Eylül 2015 tarihlerinde Yunanistan'ın Porta Carras şehrinde yapılan 2015 Engel Atlama Balkan Şampiyonası 110 cm engelli atlama kategorisini 5. olarak tamamladı. Şampiyonanın 3. gününde Yıldız Takım kategorisinde Şevval Er’in içinde bulunduğu takım Balkan 2.'si olarak ülkemizi gururlandırdı.

Doğa Okulları'nda yetişen ve sayısız Türkiye Şampiyonlukları kazanan Şevval Er ve Beykoz Doğa Binicilik Bölümü'nü tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.