DOĞA ÖĞRENCİ MECLİSLERİ KİTAP ÇIKARDI; "DİJİTAL ÇAĞDA ESNEK LİDERLİK"

Doğa Okulları Öğrenci Meclislerinin hazırladıkları “Dijital Çağda Esnek Liderlik” isimli kitap kitabevlerindeki yerini aldı.

ETİKETLER : Doğa Okulu öğrenci meclisleri , t-mba , dijital çağda esnek liderlik , kitap , iş dünyası

İş dünyasının duayenleri ile liderlik kavramına bambaşka bir bakış açısı getiren “Dijital Çağda Esnek Liderlik” kitabı iş dünyasına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Doğa Okulları’nın akademik başarısının yanı sıra sosyal başarılarının en önemli göstergesi olan öğrenci meclislerinin hazırladığı kitap, liderlik ile ilgili sorulara kavramsal düzlemde cevaplar aramakta ve kendi alanlarında lider isimlerle "Dijital Çağda Esnek Liderlik" uygulamalarını sorgulamakta...

Doğa Öğrenci Meclisleri'nin hazırladığı kitap okuyucularından tam not alıyor. Eğitim sektöründe, Dijital Çağda Esnek Liderlik kitabı, Doğa Okulları Öğrenci Meclisleri'nin iş dünyasına hediyesi olarak kabul görülmektedir.

Doğa Okulu ÖĞRENCİ MECLİSLERİ KİTAP ÇIKARDI;