İSTANBUL LİSE MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA ALİ RIZA LÜLE İLE BİR ARAYA GELDİ!

Demokratik bir seçim süreci ile seçilen öğrenci meclis başkanları, ilk vizyon toplantısını Beykoz kampüsünde Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile gerçekleştirdi.

ETİKETLER : öğrenci meclisi seçimleri , ali rıza lüle , beykoz doğa , t-mba , seçim , lise eğitimi , MBA , proje modelli eğitim , jalan korkmaz , betül erok

Yoğun rekabet sürecinin yaşandığı seçimlerin ardından Meclis Başkanlığını kazanan öğrencilerimiz Beykoz Kampüsünde buluştu. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle ile bir araya gelen öğrencilerimiz kendilerini tanıtarak seçim sürecini değerlendirdi. Tüm başkan adaylarımız ile sohbet eden Lüle, öğrencilerimizin zorlu propaganda sürecinde gerçekleştirdiği çalışmaları ve seçim vaatlerini dinledi. Öğrencilerimizi gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tebrik eden Ali Rıza Lüle, öğrencilerimizin atanmadığını, seçilerek bu göreve geldiklerini hatırlatarak çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Dürüstlük ve çalışkanlığın öğrencilerimizi daime ileriye taşıyacağını belirterek, onlara başarılı bir sene diledi.

Ardından t-MBA Bölüm Başkanı Jalan Korkmaz ve Öğrenci Meclisleri Başkanı Betül Erok meclis başkanları ile bir sene boyunca gerçekleştireceği projeleri ve kazanımlarını konuştu. Heyecanları gözlerinden okunan meclis başkanları, hayallerinin gerçekleştiğini ve bu süreçten çok mutlu olduklarını dile getirdi. Ekipleri ile birlikte projelerini hayata geçirmeye hazırlanan meclis başkanlarımıza yeni başkanlık döneminde başarılar diliyoruz.