KURTKÖY DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BİLİM, KÜLTÜR, VİZYON ÜÇGENİ CERN'DE

Kurtköy Doğa Okulu öğrencileri Cern gezisi ile dünyanın kalbini keşfettiler.

ETİKETLER : cern , gezi , kurtköy doğa koleji , bilim , kültür , vizyon , Lyon , Cenevre , Paris

Öğrencilerimiz, Cern’de yerin 120 metre altındaki ana merkeze inerek, ancak resimlerden görebildiğimiz devasa ve akıl almaz teknolojiyi yerinde görüp bilim insanları tarafından bilgilendirilme fırsatı buldular. Hastalıklara çare bulunması, gıda üretimi, arıtılarak içme suyu sağlanması, doğanın korunması ve evrenin sırlarının keşfedilmesi gibi yüz yüze kaldığımız pek çok zorlu durumun cevabını verebilecek teknolojinin üretildiği bu merkezde yapılan deneylerin içerikleri öğrenerek, geleceğin bilim adamları olma konusunda hedef belirlediler. Öğrencilerimiz, Lyon-Cenevre-Paris şehirlerinde bilim, kültür ve vizyon üçgeninde eşsiz bir deneyime sahip oldular.