NTO BAŞKANI NURİ ARSLAN NAZİLLİ DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİNİN KONUĞU OLDU

Doğa Okulu Nazilli Kampüsü t-MBA öğrencilerinin organize ettiği ''Ticaret ve Pazarlama " konulu seminerin konuğu Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’dı.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , NTO , ticaret odası , nuri arslan , Ticaret ve Pazarlama

Ticaret ve pazarlama konuları, t-MBA derslerinin içerisinde yer alır. Ticaret ve pazarlama konuları üzerine konuşulan seminerde Arslan'ın Türkiye ve Dünya konjonktüründe durum analizi yapması istendi. Eğitim ön plana alındığı takdirde her konuda başarılı olunabileceğini ifade eden Arslan, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Seminer sonunda Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’a, Nazilli t-MBA öğrencileri tarafından teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi .