ÖĞRENCİ MECLİSLERİNDEN “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE PROJESİ” İLE 33.000 KİTAP BAĞIŞI

t-MBA Öğrenci Meclisleri, Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattıkları “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile kütüphanesi olmayan devlet okullarına 33.000 adet kitap bağışı yaptı. Gururluyuz!

ETİKETLER : öğrenci meclisi , t-mba , lise eğitimi , MBA , proje modelli eğitim , kütüphane projesi , kitap yardımı , sosyal sorumluluk , lise başkanı , t-mba

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha ekleyen meclis öğrencilerimiz Türkiye genelinde başlattıkları proje ile milyonlarca öğrenci kardeşini sevindirdi. Tüm Türkiye kampüslerimizin Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında başlattığı kitap toplama kampanyasına tüm kampüslerimizin öğrencileri destek oldu. Projenin her aşamasını kendileri gerçekleştiren meclis başkanları ihtiyaçlı devlet okullarını bularak iletişime geçti. Kütüphanesi olmayan okulları yerlerinde ziyaret eden öğrencilerimiz eksikleri tespit ederek büyük bir heyecanla projelerine başladılar. Hazırladıkları afişler ve sosyal medya aracılığı ile büyük kitlelere ulaşan öğrencilerim Türkiye genelinde 92 devlet okuluna 33.000 kitap bağışında bulundu.

t-MBA eğitim modelinin en önemli kazanımlarından biri olan Öğrenci Meclisleri ile öğrencilerimiz topluma pozitif katkı sunan, duyarlı bireyler olarak yetişiyor. Proje için büyük çaba gösteren meclis başkanlarımızı tebrik diyor, projeye destek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.