t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE 95 DEVLET OKULUNA KİTAP BAĞIŞINDA BULUNUYOR!

t-MBA liderlik akademisi öğrencileri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında dev projeye imza atmaya hazırlanıyor.

ETİKETLER : öğrenci meclisi , t-mba , lise eğitimi , liderlik akademisi , MBA , proje modelli eğitim , kütüphane projesi , kitap yardımı , sosyal sorumluluk , lise başkanı , t-mba

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile eğitim ve iş dünyasına ilham kaynağı olan Doğa Koleji liderlik akademisi öğrencileri 3 yıldır başarı ile sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile sadece geçen sene 92 devlet okuluna 33.000 adet kitap bağışında bulundular. Bu sene de aynı heyecan ve profesyonel proje yönetimi ile başlattıkları kitap toplama kampanyasında yine ihtiyaçlı devlet okulları ile iletişime geçerek kütüphanesi olmayan okullara kitap bağışında bulunacaklar.

Projelerini geniş kitlelere duyurmak için harekete geçen akademi öğrencileri okul arkadaşları, yakın çevreleri ve iş insanlarından kitap bağışı konusunda destek isteyecekler. Gerçekleştirecekleri sponsor görüşmeleri ile projelerinin duyuru sürecinden lojistik sürecine kadar bütçe hesaplaması yaparak projelerini en ince ayrıntısına kadar kendileri yönetecekler.

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratmaya devam eden liderlik akademisi tüm Türkiye kampüslerimizde 12- 16 Kasım tarihleri arasında öğrencileri kitap bağışı için okul kütüphanelerine davet ediyor.