t-MBA LİDERLİK AKADEMİSİ “HER OKUL BİR KÜTÜPHANE” PROJESİ İLE GİRESUN’DA YAŞANAN SEL AFETİNDE ETKİLENEN OKULLARIN KÜTÜPHANESİNİ YENİLİYOR!

t-MBA Liderlik Akademisi öğrencilerimiz beş yıldır başarıyla sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” isimli dev proje ile farkındalık yaratmaya hazırlanıyor.

ETİKETLER : öğrenci meclisi , t-mba , lise eğitimi , liderlik akademisi , MBA , proje modelli eğitim , kütüphane projesi , kitap yardımı , sosyal sorumluluk , lise başkanı , t-mba

Doğa Liseleri öğrencileri uzaktan eğitim sürecinde de sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Başlattıkları kitap toplama kampanyası ile hem Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okulların kütüphanesini yenileyecek hem de tüm Türkiye kampüslerimiz belirlediği ihtiyaçlı bir devlet okuluna kitap bağışında bulunacak.

Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile eğitim ve iş dünyasına ilham kaynağı olan İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji t-MBA Liderlik Akademisi öğrencileri 5 yıldır başarı ile sürdürdükleri “Her Okul Bir Kütüphane” projesi ile son iki senede 160 devlet okuluna 55.000 adet kitap bağışında bulundu. Bu sene de aynı heyecan ve profesyonel proje yönetimi ile başlattıkları kitap toplama kampanyasında hem Giresun’da yaşanan sel afetinde zarar gören okulların kütüphanesini yenileyecek hem de tüm Türkiye kampüslerimiz belirlediği ihtiyaçlı bir devlet okuluna kitap bağışında bulunacak. Projelerini geniş kitlelere duyurmak için harekete geçen akademi öğrencileri okul arkadaşları, yakın çevreleri ve iş insanlarından kitap bağışı konusunda destek isteyecekler.

Öğrencilerimiz bağışlayacağı kitapları 1- 10 Ekim tarihleri arasında kampüslerinin güvenlik birimine teslim edecek. Okul yönetimi kitapları titizlikle ilgili okullara gönderecek. Gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık yaratmaya devam eden duyarlı ve vicdanlı doğa nesli online eğitim sürecinde de çalışmalarına devam ediyor.