t-MBA ÖĞRENCİLERİ CEO CLUB’A KATILARAK İŞ DÜNYASININ NABZINI TUTTU!

Geleceğin iş adamları Türkiye’nin en önemli CEO’ları ile bir araya geldi.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , ceo club , iş dünyası , capital , ekonomist , organizasyon , MBA , Ahmet Batuhan Kuş

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Doğa Okulları iş birliğiyle düzenlenen ve Türkiye’nin ekonomisine yön veren holding CEO’larının katıldığı CEO Club organizasyonunda, geleceğin liderleri Doğa Okulları öğrencileri de yerini aldı.

Doğa Okulları’nın geliştirdiği ve dünyada ilk kez lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak uygulanan t-MBA ile öğrenciler iş dünyasıyla erkenden tanışıyor. Doğa Okulları Öğrencileri hayalini kurdukları mesleğe işletme vizyonuna sahip bireyler olarak hazırlanıyor. t-MBA programı sayesinde ders dışında, iş hayatında aktif şekilde hazırlanan öğrenciler birçok farklı organizasyonda boy gösteriyorlar.

CEO Ajanda 2016”, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun’un açılış konuşmalarıyla başladı. Akkök Holding CEO’su Ahmet Dördüncü’nün moderatörlüğünde gerçekleşen “CEO Ajanda 2016”ya Doğa Okulları CEO'su Bünyamin Çelikten, Borusan Holding CEO’su Agah Uğur, Doğuş Grubu CEO’su Hüsnü Akhan, Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Kibar Holding CEO’su Tamer Saka, Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen ve Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul katıldı. Türk iş dünyasının mevcut durumunun değerlendirildiği toplantıda, konuşmacılar 2016 yılına ilişkin hedef ve öngörüleri  paylaşıldı.

Öğrenciler CEO’lara Sorularıyla Başarı Stratejilerini Anlattırdılar

Toplantıda söz alan Doğa Okulları Acıbadem Bilim Kampüsü t-MBA Meclis Başkanı Ahmet Batuhan Kuş, Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul’a  “Hepimizin büyük hedefleri var. İleride yeni nesil olarak bizler de iş dünyasında söz sahibi olacağız. Ancak çok büyük bir rekabet bizi bekliyor. Sizin başarınıza ulaşmak ve başarıyı sürdürebilir kılmak için neler yapmalıyız?” diye sordu. Sadece ülkemizde değil dünya arenasında söz sahibi olan CEO’lar deneyimlerini ve başarı stratejilerini Doğa Okulları Öğrencileri ile paylaştılar.