TİMSAH ARENA’NIN MİMARI DOĞA OKULLARI BURSA ÇEKİRGE KAMPÜSÜ t-MBA ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Eğitim sektörünün öncü programı t-MBA’in, Girişimcilik Haftası konuğu olarak Timsah Arena’nın mimarı Hasan Sözüneri'ye konuk olduk.

ETİKETLER : t-mba , öğrenci meclisleri , seminer , bursa , bursa çekirge kampüsü , timsah arena , hasan sözüneri

Öğrenci Meclisleri tarafından organize edilen etkinlikte, iş dünyasının üretimin kalbi olan Bursa’nın gururu Bursaspor Timsah Arena’nın Mimarı Hasan Sözüneri’yi çalışma ofisinde ziyaret edilerek seminer konuğu olarak davet edildi. t-MBA Öğrencileri ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Sözüneri, t-MBA Öğrencilerinin iş dünyasına dair fikirleri ve kariyer hedeflerini dinledi. Dinlediklerinden çok etkilenen Sözüneri, t-MBA Öğrencilerinin seminer davetini kabul ederek söyleşi için Doğa Okulları Bursa Çekirge Kampüsü’nü ziyaret etti. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sözüneri, iş hayatındaki başarısı, kariyer hedefleri gibi mesleki başarı sırlarını paylaştı.

Seminer sonunda Doğa Okulları t-MBA Öğrencileri, konukları olan Hasan Sözüneri’ye teşekkür plaketi takdim ettiler.