ÜNLÜ İŞ ADAMLARINDAN MECLİS BAŞKAN ADAYINA BÜYÜK DESTEK!

Bahçelievler Doğa Kampüsü Meclis Başkan adayı Mert Kayalı'ya sanatçılardan ve ünlü iş adamlarından büyük destek geldi.

ETİKETLER : Öğrenci meclisleri , t-mba , seçim , lise , liderlik , demokrasi , mert kayalı , başkan

Demokratik yollarla seçilen Öğrenci Meclisleri propaganda sürecinde arkadaşlarının oylarını alabilmek için tüm yaratıcılıklarını sergilerken,  bu kez ünlülerin de gündeminde yer aldı.

Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Arçelik Genel Müdürü Hakan Bulgurlu, Galatasaray Onursal Başkanı Faruk Süren, Ünlü Sanatçı Semiramis Pekkan ve birçok duayen, Meclis Başkan Adayı Mert Kayalı'nın başkan olabilmesi için kamera karşısına geçip destek verdi. Çetin rekabetin yaşandığı propaganda sürecinde iki başkan adayı da arkadaşlarından ve yakın çevrelerinden büyük destek gördü. Kaybedenin olmadığı Meclis başkanlık seçiminde Mert Kayalı başkan olurken, diğer aday Meclis Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.