İLK 500'DE 43 DERECE İLE LYS'DE YİNE TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDEYİZ!

ÖSYM açıkladı, Doğa'da LYS geleneği bu sene de bozulmadı! Doğa Anadolu Liseleri İlk 500'de 43 dereceyle yine Türkiye'nin zirvesinde!

ETİKETLER : lys sonuçları , lys başarıları , doğa anadolu liseleri , t-mba , doğa okulları eğitim başarısı , lys en başarılı okullar

LYS 2016 sonuçlarında çıkan tablo Doğa'nın istikrarlı başarısını gözler önüne seriyor. Doğa Anadolu Liseleri'nin kuruluşundan bu yana LYS başarısı ile göz dolduran öğrencilerimiz 18 Temmuz 2016 tarihinde açıklanan yerleştirme sonuçlarına göre; ilk 500’de 43, ilk 1000’de 67 derece elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Bu tablo ile Doğa Okulları lise eğitimindeki iddiasını ve başarısını bir kez daha gösterdi.

Doğa Anadolu Liseleri'nden başarıya tam destek! TEOG puanınızı %100'e varan bursla ödüllendiriyoruz! Başvuru ve detaylı bilgi için tıklayınız...

Başarının Sırrı; Sınavlara Değil Hayata Hazırlanmak

Doğa Okulları, Üniversite Hazırlık sürecini 4 yıllık bir programa yayarak öğrencilerdeki sınav kaygısını yok eder ve öğrencilere eksiksiz bir sınav hazırlık programı uygular. Doğa Anadolu Liseleri'nde öğrenciler akademik ve sosyal bir müfredatın yanı sıra yaş ve beklentileri göz önünde tutularak şekillenen bir üniversiteye hazırlık programına dahil olurlar. Öğrencilerimiz 9 ve 10. sınıftaki hedef belirleme (deneme sınavı,seminer, mesleki gözlem...) ve yoğun yabancı dil eğitimi ile programa ilk adımını atıyor. Sonraki yıllarda ise, belirlenen hedefe göre oluşturulan sınıflarda bir taraftan akademik eğitimlerine devam ederken bir taraftan da uygulanan dil eğitimi ve yurtdışı üniversite danışmanlığı ile ülkemizin ve dünyanın saygın üniversitelerinden kabul görüyorlar.