25.10.2017 | Doğa Koleji

İSTANBUL ÖĞRENCİ MECLİS BAŞKANLARI VİZYON TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ!

İstanbul Meclis Başkanları ilk vizyon toplantılarını gerçekleştirmek için Doğa Koleji Akademik Direktörü Salih Akbay ile bir araya geldi.

Yoğun rekabet sürecinin yaşandığı seçimlerin ardından Meclis Başkanlığını kazanan öğrencilerimiz Doğa Koleji Beykoz Kampüsünde buluştu. Akademik Direktör Salih Akbay ile bir araya gelen öğrencilerimiz kendilerini tanıtarak seçim sürecini değerlendirdi. Tüm başkan adaylarını zorlu seçim sürecinde gösterdikleri çaba ve güçlü propaganda çalışmaları için tebrik eden Akbay öğrencilerimize “Bu göreve gelerek çok ciddi bir misyon edindiniz. Bugünden sonra çok çalışarak hem kendinizin hem de ekiplerinizin bakış açılarını ve deneyimlerini zenginleştirmelisiniz” diyerek yeni meclis başkanlarımızla eğitim ve kariyer hayatı hakkında değerli bilgiler paylaştı.

Ardından Öğrenci Meclisleri Başkanı Betül Erok meclis başkanları ile bir sene boyunca gerçekleştireceği projeleri ve kazanımlarını konuştu. Heyecanlarının gözlerinden okunduğu meclis başkanları bu ortamda olduklarından çok mutlu olduklarını ve bir an önce çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi. Tüm meclis başkanlarımıza gerçekleştirecekleri yeni başkanlık döneminde başarılar diliyoruz.